(+373)788-00-228

Livrare: (+373)79-50-70-50

Luni - Duminica: 7.30 - 20.30

Blog

Painea pe maia

5 beneficii a pâinii pregătită pe maia

Painea pe maia

De mai bine de 4 luni am lansat, la Granier, pâinea pe maia, după o rețetă unică, exact cum o făceau bunicile noastre.

Gustoasă, naturală, bogată în nutrienți, pâinea pe maia a devenit favorita consumatorilor noștri.

Iar cel mai important e că avem 7 tipuri de pâine. Care sunt acestea, le poți vedea în meniu, dar până atunci, te invităm să citești beneficiile de aur a pâinij Granier.

✔ FĂRĂ GLUTEN

O noutate așteptată de cei cu intoleranță la gluten și de persoanele care vor să-l excludă din viața lor este că pâinea pe maia nu conține gluten.

Acest fapt se datorează procesului de fermentației cu maia, unde proteinele din gluten sunt dezactivate.

✔ INDICE GLICEMIC SCĂZUT

Un beneficiu pe care îl vor aprecia, în special, persoanele diabetice este faptul că pâinea cu maia are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie.

✔ DIGESTIE MAI BUNĂ

Pâinea dospită cu maia îmbunătățește digestia și, spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

✔ MULT MAI NUTRITIVĂ

Maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, astfel favorizează asimilarea mineralelor precum zincul, fierul și magneziul din cerealele integrale mult mai ușor, astfel pâinea fiind mult mai nutritivă.

✔ TERMEN DE VALABILITATE MAI MARE ȘI GUST NESCHIMBAT

Pâine cu maia conține doar 3 ingrediente: apă, făină și sare.

Astfel unele pâini artizanale pot rezista chiar și câteva săptămâni fără să se strice și păstrează același gust delicios ca în momentul în care au fost scoase din cuptor, asta spre deosebire de pâinea cu drojdie.

Iar acum treci în rubrica meniu și comandă pâinica vie, sănătoasă, pentru tine și toată familia ta.