Follow Us

Luni - Duminică: 7.30 - 20.30

Granier

NoutățiPâinea cu maia- o bijuterie a secolului XXI

Pâinea cu maia- o bijuterie a secolului XXI

Trăim într-o perioadă în care alimentația sănătoasă a devenit un nou mod de viață, iar pâinea bună o raritate. Astfel, poate fi observată tendința de revenire la rețetele tradiționale. Așa s-a întors în viața noastră pâinea cu maia, ce conține un complex de calități, într-o rețeta simplă: apă, făină și focul cuptorului.

Brutăria Granier pregătește cu grijă și pasiune adevărată pâine ca pe vremuri, plămădită pe maia naturală. 

Tatiana Motînga directorul de producere Granier,  în acest video ne povestește  anume despre   maiaua biologică, naturală ce  reprezintă acel ingredient cheie a pâinii noastre.

E bine să știți că maiaua reprezintă un amestec de făină și apă care a stat la dospit. Ulterior, timp de 4-5 zile, jumătate din amestec a fost hrănit cu apă și făină  până când a rezultat maiaua, devenită bază de drojdie a pâinii tradiționale.

Suntem mândri că producem maiaua de sine stătători, astfel știm cu siguranță că pâinea noastră este deosebită și sănătoasă.

Pâinea cu maia se obține în urma fermentării. Are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea preparată cu drojdie, este potrivită inclusiv copiilor, persoanelor cu diverse  intoleranțe,  chiar și intoleranță la gluten și diabeticilor.

Privește acest video, și află de la Tatiana Motînga directorul,de producere Granier, tainele și beneficiile pâinii cu maia biologică de la Granier.

Pâinea cu maia, sănătoasă și plină de valori nutritive, o găsiți în întreaga rețea Granier. 

O coacem zilnic pentru voi. Și suntem bucuroși să știm că a devenit de nelipsit în casele voastre.

Vă așteptăm la noi, după pâinica cea de toate zilele, în fiecare zi de la ora 7:30 până la 20:30:

Bd. Dacia 23

Bd. Moscova 2

Bd. Mircea cel Bătrân 24/5

Str. Tighina 55

Str. Ismail 86/4

Str. Alba Iulia 75/6

Granier Urmăriți-ne si pe Instagram

Made with love by Granier