(+373)788-00-228

Livrare: (+373)79-50-70-50

Luni - Duminica: 7.30 - 20.30

Istoria Granier

Istoria lansării brandului GRANIER începe de la un covrig degustat la București.

Gustul unic și nemaiîntâlnit, i-a inspirat pe familia Motînga și astfel, în anul 2014, la Chișinău a luat naștere o nouă patiserie-cofetărie menită să îndulcească oamenii acestei capitale.

Bunătățile Granier au cucerit din prima papilele gustative a Chișinăuienilor și al oaspeților capitalei, încât la scurt timp, compania a înregistrat primii clienți fideli, iar cozile doritorilor de a savura aceste delicii creștea rapid.

Gama de produse Granier se completa considerabil, astfel de la covrigii bucureșteni, am ajuns să producem deserturi, plăcinte, croissante, torturi, și mai nou…pâinea vie, pregătită pe maia.

Sloganul companiei este și rămâne a fi: „Gust cu Tradiție”.

De ce? Pentru că fiecare produs este realizat datorită tradițiilor demult înrădăcinate.

Dacă vreai să savurezi o cafea în Paris, atunci îți dăm la pachet un croissant, dacă vreai să fii acum în Milano, atunci vei găsi la noi gustul veridic al tradiționalului desert italian, tiramisu, iar dacă vrei să simți gustul copilăriei, atunci plăcintele bunicii le găsești tot la noi.

Gătim din și cu dragoste pentru voi, de aceea calitatea înaltă a produselor poate fi observată în fiecare bunătate.

Peste 160 de muncitori zilnic ies la datorie și asta pentru că ne dorim să te bucurăm încontinuu și să-ți oferim tot ce-i mai bun, pentru că la Granier altfel nu poate fi!

Iar acum e și mai simplu să savurezi produsul preferat. Comandă-l online, iar curierul nostru ți-l aduce direct la ușă.