Follow Us

Luni - Duminică: 7.30 - 20.30

Granier

NoutățiDescoperă gustul autentic italian în demiciabatele Granier

Descoperă gustul autentic italian în demiciabatele Granier

Trăim în fiecare moment al vieții noastre într-o continuă agitație. Totul trebuie făcut în viteză maximă. Uneori nu avem timp să luăm masa, alteori avem puțin timp pentru asta, tocmai de aceea în rețeaua Granier poți găsi demiciabatele autentice italiene.

Acest produs poate înlocui o masă întreagă  sau îți poate potoli foamea în orice circumstanțe, mai ales că e foarte ușor să-l iei cu tine oriunde.

Tatiana Motînga directorul de producere Granier, ne invită direct în laboratorul ei și ne arată întreg procesul de preparare a demiciabatelor.

La baza acestui sandviș stă desigur celebra ciabata italiană, care este pregătită în laborator pe baza maielii naturale biologice iar ingredientul cheie care face ca această pâine să fie una autentică, este uleiul de măsline.

Când pâinea este gata, urmează etapa a doua și anume umplerea lor cu ingredientele cele mai gustoase și proaspete. 

Facem două tipuri de demiciabate: cu prosciutto și cu salam crud zvântat, adăugăm sos de muștar și legume iar într-un final obținem un sandvis delicios și sănătos.

Una dintre provocarile majore ale zilelor noastre fiind menținerea unui stil de viata cat mai echilibrat, am ales salamurile crud-uscate care sunt printre cele mai hranitoare produse astfel le aducem direct din Italia, pentru a ne asigura ca sunt de cea mai înaltă calitate.

Află de la Tatiana Motînga și din reportajul de azi cum se prepară aceste delicii culinare iar noi te așteptăm în întreaga rețea Granier ca să te bucuri de adevăratul gust italian al acestora.

Adresele filialelor noastre sunt:

Bd. Dacia 23

Bd. Moscova 2

Bd. Mircea cel Bătrân 24/5

Str. Tighina 55

Str. Ismail 86/4

Str. Alba Iulia 75/6

Str. Ion Creangă ⅓

Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

Granier Urmăriți-ne si pe Instagram

Made with love by Granier