Despre noi

Cert este că nici un miros nu se compară cu cel de croissante proaspete…parfum autentic de boulangerie. Cele mai bune produse le găsiți la noi!

Compania Granier produce și comercializează produse „bakery”: croissante, diverse prăjituri-foietaje, bomboloni, pan al ciocolato, girelle, sandwich-croissant, covrigi cu seminte de susan, mac….

Produsele Granier combină ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, fără conservanți și aditivi alimentari. Întreaga echipă depune multă pasiune în tot ceea ce facem și ne bucurăm enorm văzând că ceea ce facem aduce bucurie celorlalți.

Produsele noastre sunt mereu proaspete, 100% produse naturale de cea mai bună calitate, lucrate manual.

Dulciurile Granier pot fi o surpriză plăcută atât pentru familie, cât și pentru invitați, indiferent dacă este vorba despre un mic dejun, serbare, aniversare sau o petrecere corporativă.

Punem preț pe calitatea produselor noastre. Tehnicile perfecte ș rețetele le-am combinat și adoptat pe gusturile și dorințele dumneavoastră. În rețetele produselor Granier veți găsi combinația perfectă a cremelor de vanilie, ciocolată, umpluturilor de fructe, precum și a glazurilor de ciocolată belgiană. Acestea conferă produselor un gust rafinat, delicat și plăcut.

Ne bucurăm de fiecare client mulțumit, cât și de fiecare comandă realizată. Opiniile și fidelitatea voastră ne motivează și onorează, astfel, evoluăm și tindem să fim cei mai buni.